Una empresa no és res sense el seu equip,
i nosaltres en tenim un de molt bo!

Fidel

Els orígens, la trajectòria, la constància, la implicació, la saviesa… nexe del que vam ser i del que avui som. Amb agraïment, sempre Fidels.

Ester

Tots li diuen “jefa” però a ella li agrada més formar part de l’orquestra, com a bon músic. Sensible i pacient busca el balanç de la vida entre cant i cant. Si la busques t’escoltarà, i et respondrà amb un somriure i si vols una abraçada.

Bernat

Existeix algun llibre que no hagi llegit? Algun ocell que no hagi vist? Alguna planta que no conegui? Intrèpid buscador….troba’l i t’ajudarà en allò que necessitis. Marca de la casa!

Cristina

Existeix un millor despertar que trucar-nos ben d’hora al matí?
Darrera el telèfon, el millor somriure, l’alegria, la complicitat. La dolçor del saber-ho tot i de resoldre-ho tot.
Desperta passions!

Enric

Cal un bon culer a cada empresa oi?
Nosaltres el tenim! amagat darrera la serra gran, i sempre discret, la veu de l’experiència al magatzem.

Pere

Si no el trobes atenen-te darrera el taulell de comandes, busca’l patinant sobre la neu o pedalant per camins costeruts, o enfilant-se més enllà dels cims.

Luís

A ritme de cantarella argentina ens regala sempre aquell somriure que enamora.
Des de la serra nova disposat a servir-vos el millor tall.

Marc

El nostre més gran benjamí, legal, pacient i entregat en el que fa… usa el xiulet per arbitrar els caps de setmana allà on cal més seny: al camp de futbol! T’atendrà sense xiulet, i amb un gran somriure.

Nacho

Hi ha algú que en sàpiga més de pantalles i software? Vingut de les terres de l’Ebre el nostre salvador informàtic pots trobar-lo també atenent-te al taulell de caixa.

Santi

Apassionat del ferro des de fa molts anys ens arriba ara a l’empresa,en bicicleta, disposat a aportar-hi tots els seus coneixements.

Tuca

La millor companya, la més golafre i carinyosa. Buscant sempre una ma que l'acaroni o una llaminadura amagada a les butxaques.