Més de 140 anys al vostre servei.

Premi establiment comercial centenari

La Generalitat de Catalunya ha distingit un total de 34 establiments centenaris per la seva trajectòria de més de cent anys de servei al comerç. També, per primera vegada, s’ha reconegut la història de 25 establiments comercials amb més de cent-cinquanta anys d’activitat.

Castells Vilaseca, que data de l’any 1880, ha estat reconeguda amb aquest premi i és per a nosaltres un honor i un orgull formar part d’aquesta cinquena generació de la família que segueix amb el negoci que va iniciar en el seu dia el nostre avantpassat, en Josep Vilaseca Gabarró.

Ester Castells Caballé, actual administradora de l’empresa i el seu pare, Fidel Castells, van recollir el premi aquest passat 15 d’abril a l’entrega que va tenir lloc al Palau de la Generalitat de Catalunya.

Comparteix:

Segueix-nos!

Entrades recents

Comandes i pressupostos

Posem a la teva disposició un formulari per tal que ens puguis fer comandes online.