Més de 140 anys al vostre servei.

L’ART DE FONDRE i CREAR

El divendres dia 12 de juny el Roger i l’Ester van visitar les instal.lacions de CELSA Barcelona.
CELSA té una capacitat de producció de 2.5 milions de tonelades anuals d’acer, diversificades en la producció de rodó corrugat i llis, alambró, pletines, quadrats, angles i perfils estructurals. L’empresa conta amb dos forns elèctrics de 140 tones de cabuda cada un d’ells, i dues colades contínues: una secció quadrada i una segona en forma beam blank (os de gos).
Poder visitar fàbrica ens ha donat una visió molt bona del procés de producció del material que nosaltres subministrem cada dia. Tot el ferro que venem prové del reciclatge (fosa de ferralla) sortint-ne un producte d’altíssima qualitat.

Procés d’acabat del beam blank

 

Tren de perfils
Moment d’introduir la cistella amb 150 tones de ferralla al forn elèctric.

Comparteix:

Segueix-nos!

Entrades recents

Comandes i pressupostos

Posem a la teva disposició un formulari per tal que ens puguis fer comandes online.