Més de 140 anys al vostre servei.

ESMORZAR A LA PATRONAL PIMEC

 

 

 

El passat dijous 19 de novembre el president de PIMEC , Josep González i Sala, va rebren’s en un esmorzar a una desena d’empreses associades a la patronal des de fa més de vint anys.
La trobada, de caràcter informal, era per a poder fer un reconeixament empresarial als socis veterans i per aquest motiu sen’s va lliurar un diploma com a record.
PIMEC és la patronal que representa les micro, petites i mitjanes empreses i els autònoms de Catalunya. Neix de la fusió de les patronal PIMEC i SEFES (1997), que uneixen els seus esforços per crear una Confederació patronal única, forta i representativa. Representa totes les pimes de Catalunya i compta amb socis individuals i amb més de 300 socis col·lectius, com gremis i associacions empresarials.
PIMEC, una organització econòmicament independent, representa un model de patronal nou que, a través del seu suport a les micro, petites i mitjanes empreses, vol fer una contribució al país, que és el seu principal paper com a agent social i econòmic de Catalunya.
La seva vocació és defensar i representar els interessos de les pimes i els autònoms i per fer-ho la patronal és present en tots els fòrums de consulta i debat de l’Administració autonòmica, de l’Estat i d’Europa, en els quals la nostra tasca pugui servir per fer que la pime sigui competitiva i compti amb els recursos que li calen per continuar sent el motor de l’economia.

Comparteix:

Segueix-nos!

Entrades recents

Comandes i pressupostos

Posem a la teva disposició un formulari per tal que ens puguis fer comandes online.