Més de 140 anys al vostre servei.

UN ESTIU DIFERENT

Aquest estiu es presenta diferent: un mar d’il.lusió ens envaeix  aquests dies a l’empresa…i és que dilluns vinent, el dia 8 d’agost, comencem unes obres que ens portaran a consolidar un projecte que ja fa mesos es va gestar.
Per a poder oferir un millor tracte al client, regalant-li més espai a la botiga a fi de poder  remenar en la nostra zona expositiva, i alhora donar confort als treballadors de l’empresa en la seva feina diària, aquests dies treballarem en la millora i modernització dels espais.
El projecte ha estat una feina d’equip: partint de l’arrel de les nostre idees la Silvia Santaeugènia, Mireia Sandoval i el Rai Pinto han elaborat una neteja integral de cara i un pla estructural molt xulo i del que n’estem molt contents.
Així mateix aquests dies l’empresa constructora IPSUM Tècnics executarà l’obra. La professionalitat de la gestió de l’obra (amb la Patrícia, el Jordi i l’Anna)  així com l’entrega dels treballadors d’Ipsum faran possible veure realitzat el nostre somni en aquestes tres setmanes que tanquem la venda al públic.

És per això que esperem retrobar-nos el dia 29 d’Agost. Feliços.

Que passeu molt bon estiu !!!

Comparteix:

Segueix-nos!

Entrades recents

Comandes i pressupostos

Posem a la teva disposició un formulari per tal que ens puguis fer comandes online.