Més de 140 anys al vostre servei.

ENS EN SORTIREM

N’estem segures, ens en sortirem!

La vida és un fluïr, una dansa de contrastos, de ritmes que ens defineixen…. No podíem imaginar, dos mesos enrere, que el món sencer entrés en aquesta profunda crisis sanitaria que té com a rerefons una crisis social i econòmica. I de cop, d’un dia per l’altre, ens trobem amb les portes tancades, els carrers buits i els calaixos eixuts (com diu la dita).

Com pot ser que un virus tant petit pugui fer tant mal?

Això ens porta a pensar com de vulnerables som a les adversitats de la natura.

I la pregunta que ens fem podria semblar molt espiritual però no veiem altra manera de preguntar-nos-ho: -què n’hem d’aprendre de tot plegat?

Com a empresa més que centenària n’hem viscut moltes de crisis, entre elles una guerra civil que va enfonsar el nostre País. I d’aquella adversitat també ens en vam sortir.

És per això que fent una mirada als nostres ancestres, i prenent les responsabilitats que avui se’ns otorguen, decidim posar fil a l’agulla a aquesta nova realitat: vencerem al virus i ens farem més forts!

Volem immunitzar-nos de la por immersa en l’ambient i trencar una llança a la il.lusió de renéixer . Volem mirar i abraçar la incertesa que pas a pas ens portarà a construir la confiança de poder viure en un món cada vegada més just i conscient.

Si el virus ens ha de servir per això, benvingut sigui.

Comparteix:

Segueix-nos!

Entrades recents

Comandes i pressupostos

Posem a la teva disposició un formulari per tal que ens puguis fer comandes online.